Biografie

Er is niemand die niet van een feestje houdt. De kunst is het vinden van de juiste combinatie van muziek, licht, sfeer en publiek.

Het draaien begon bij de plaatselijke buurtvereniging, en vandaag de dag gaat hij als trotse ondernemer door heel Noord-Holland zijn optredens af. Dit varieert van verjaardagen van een tiental personen, draaien in een club voor 600 personen tot draaien op een festival met duizenden mensen! En hiermee groeit het bedrijf in rap tempo.

Eric Roozendaal is geboren en getogen in Hippolytushoef, maar sinds 2021 wonend in Wognum. Al op jonge leeftijd was het duidelijk dat Eric iets met muziek had, (toen nog) elke dag met cassettebandjes spelen, en de nummers aan elkaar praten. Toen op zijn tiende verjaardag het eerste mengpaneel in huis kwam, werd het al heel snel uitgebreid: een computer, boxen, en zelfs een discobol!

In de loop der jaren is deze hobby volledig uit de hand gelopen, en is er geen feest wat wij niet kunnen verzorgen! Van bruiloft tot festival, van verjaardag tot dorpsfeest, alles is mogelijk! U kunt het zo gek niet bedenken of E-Sound Drive-in Show heeft hier iets voor. Wilt U weten of wij Uw feest kunnen verzorgen?

Neem dan nu contact op via de contactpagina!

Scroll naar boven
Open WhatsApp
1
Kan ik je helpen????