Close

Sign In

Close

Biografie

Even voorstellen...

Er is niemand die niet van een feestje houdt. De kunst is het vinden van de juiste combinatie van muziek, licht, sfeer en publiek.

 

 

 

 

 

 

Op jonge leeftijd was de DJ al bezig!

Het draaien begon bij de plaatselijke buurtvereniging, en vandaag de dag gaat hij als trotse ondernemer door heel Noord-Holland zijn optredens af. Dit varieert van verjaardagen van een tiental personen, draaien in een club voor 600 personen tot draaien in een feesttent met ruim 1500 personen!! En hiermee groeit het bedrijf in rap tempo.
Eric Roozendaal is geboren en getogen in Hippolytushoef. Hij woont nog steeds in het huis waar hij geboren is, en dat is vanaf maart 2013 ook het adres van het bedrijf E-Sound Drive-in Show. Al op jonge leeftijd was het duidelijk dat Eric iets met muziek had, (toen nog) elke dag met cassettebandjes spelen, en de nummers aan elkaar praten. Toen op zijn tiende verjaardag het eerste mengpaneel in huis kwam, werd het al heel snel uitgebreid: een computer, boxen, en zelfs een discobol!

En in de jaren daarop werd het alleen maar meer, grotere boxen, meer lichten en uiteindelijk zo groot dat we nu feesten tot 200/250 personen kunnen verzorgen! Schoolfeest, kroegfeest, feestavond op een groot evenement of toch een feest bij U in de achtertuin? Alles kan! U kunt het zo gek niet bedenken of E-Sound Drive-in Show heeft hier iets voor. Wilt U weten of wij Uw feest kunnen verzorgen?

Neem dan nu contact op via de contactpagina!